Sponsoren

Hoofdsponsor

Webton Internetdesign
Webton Internetdesign ontwerpt, bouwt en beheert websites. Mooi om te zien en fijn om mee te werken. Specialist in webdesign en zoekmachine marketing.  www.webton.nl

Bordsponsoren:

Sportfit Waanders
waandersSportfit Waanders wil een laagdrempelige sportschool zijn waar zowel jong als oud in een gezellige sfeer aan zijn of haar individuele (sport)doelstelling(en) kan werken. Tevens willen we door middel van een loyale en persoonlijke benadering door onze instructeurs, en door een uitgebreid aanbod van groepslessen onze sporters stimuleren om een gezonde levensstijl na te streven .
www.sportfitwaanders.nl


Kokerik
kokerikErik Franken is een freelance kok die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een culinaire duizendpoot. Vol met passie en liefde voor mooie en eerlijke producten.
Erik stelt zijn diensten beschikbaar voor bedrijven en particulieren.
Komt u door vakantie, ziekte of drukte een kok tekort in uw keuken ,of bent u op zoek naar een kok aan huis voor het bereiden of leveren van een overheerlijk diner, buffet of barbecue?
Dan bent u bij KOKERIK aan het juiste adres.
www.kokerik.nl


Il Tartufo
Tartufo_logoAan de Grotestraat 88 in Borne is in 2010 ‘il Tartufo’, Italiaans restaurant geopend! Italiaans eten bij ‘il Tartufo’ betekent keuze uit verschillende kleine en grote gerechten. Kijk maar eens op onze menukaart. Wij hopen u graag in ons restaurant te begroeten.
www.iltartufoborne.nl


Mexicaans restaurant ‘Las Carretas’
Restaurant-Las-CarretasLas Carretas Borne is gelegen aan een rustige straat met een groot en sfeervol terras.Dit restaurant is geschikt voor een zakelijke lunch, diner of en gezellige avond uit met het gezin.
www.lascarretas.nl


Uw bedrijf ook hier? Neem CONTACT met ons op!