WBT trapt landelijk beachseizoen af!

Webton Beach Twente trapt het beachseizoen af met landelijk beachvolleybaltoernooi

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei organiseert Webton Beach Twente een landelijk beachvolleybaltoernooi op sportpark ’t Wooldrik. Dit is het eerste weekend van de beachvolleybalcompetitie in het seizoen 2017.

Op zaterdag bijten de mannen het spits af vanaf 9:00 uur. De finale wordt rond 16:30 uur gespeeld. Op zondag geldt hetzelfde schema voor de vrouwen.

Finale Roelofs/Zwanenburg tegen Haanappel/Haanappel in 2016

Ook afgelopen jaar vond het toernooi plaats op de velden in Borne. Destijds werd het toernooi bij de mannen gewonnen door Arjan Roelofs en Joris Zwanenburg. Pim Heurman en Thijs Nijeboer (afkomstig uit regio Twente) werden toen verdienstelijk derde (zie foto boven). Dit jaar speelt Pim Heurman met Thijs’ jongere broer Daan. Verder zijn Nikita Artamonov (zoon van Webton Beach Twente-trainer Viktor) en Marius Nijhuis regionale gezichten (beiden uit Zwolle).

Bij de dames schreven Ilona Lievaart en Bianca Stoop in 2016 de titel op hun naam. Zij komen hun titel verdedigen en hebben zich afgelopen week voorbereid met een trainingskamp in Turkije. Het prolongeren van de titel zal lastig worden, omdat er 3 teams met een hogere ranking aanwezig zullen zijn, waaronder een paar eredivisie-speelsters.

Naast het beachcomplex is het zwembad en ook is Kids City hier gevestigd. Dit maakt de sportlocatie van Webton Beach Twente ideaal voor een dagje uit.

Reacties